Meniu

Renginys

Tyrimo Funkciniai maisto produktai: vartotojų pasirinkimus lemiantys veiksniai rezultatų pristatymas

2018-03-01

Maloniai kviečiame į ISM vykdomo tyrimo „Funkciniai maisto produktai: vartotojų pasirinkimus lemiantys veiksniai“, finansuoto Lietuvos mokslo tarybos (Lietuvos-Japonijos mokslo projektai), rezultatų pristatymą, kuris vyks š. m. kovo 1 d. 10 val. ISM Vadybos ir ekonomikos universitete (412 auditorija).

Renginio programa:
10:00-10:10 – bendras projekto tikslų, idėjų ir veiklų pristatymas (projekto vadovė prof. J. Gineikienė, ISM)
10:10-10:50 – tyrimo rezultatų apžvalga (prof. N. Kondo, Tokijo universitetas (anglų k.), prof. V. Auruškevičienė, ISM)
10:50-11:00 – tyrimo rezultatų apibendrinimas ir diskusija
11:00 – diskusijos tęsinys prie kavos

Daugiau informacijos apie renginį: Dovilė Barauskaitė (dovbar@ism.lt; +37062772996).
 
Maloniai prašome užsiregistruoti į renginį paspaudus šią nuorodą