Verslo ir technologijų sinergija: dvigubo diplomo programa su Ilinojaus technologijų institutu

Naujienos
2024-08-14

Už tarptautiškumą studentų itin vertinamas ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas dar labiau stiprina ryšius su geriausiai vertinamais JAV universitetais. Nuo šiol Verslo tvarumo vadybos bei Globalios lyderystės ir strategijos magistrantūros programų studentai turės galimybę vienu metu studijuoti dviejuose universitetuose. Studentai galės įgyti dvigubą – ISM ir Ilinojaus technologijos instituto (Illinois Institute of Technology) diplomą. Tai unikali galimybė studentams dar labiau gilinti savo verslo ir vadybos žinias bei įgūdžius viename iš pirmaujančių JAV technologijų universitetų, kuris suburia ambicingus antreprenerius iš viso pasaulio.

Kuo išskirtinis Ilinojaus technologijos institutas?

ISM universiteto ir Ilinojaus technologijos instituto dvigubo diplomo programa suteikia išskirtinę galimybę vadybos, verslo ir tvarumo sričių studentams įgyti gilias žinias apie šiuolaikines technologijas, jų pritaikymą globaliame versle ir poveikį verslo transformacijai.

ISM Verslo tvarumo vadybos bei Globalios lyderystės ir strategijos magistrantūros programų studentai Ilinojaus technologijų institute turės galimybę įgyti Tvarumo analitikos ir vadybos mokslų magistro laipsnį (Master in Science in Sustainability Analytics and Management).

ESG analizė ir valdymas, pramonės ekologija ir žiedinė ekonomika, tvarios energijos tiekimo sistemos, sprendimų priėmimo analitika bei operacijų ir technologijų valdymas – tai tik keli iš pažangių dalykų, kuriuos Illinois Tech studijuos dvigubo diplomo programą pasirinkę ISM magistrantūros studentai.

 

ISM universtiteto partneris – Ilinojaus technologijos institutas
ISM partneris - Ilinojaus technologijos institutas

Kokią naudą suteikia dvigubas diplomas bei studijos JAV?

Lyderystė technologijų ir inovacijų srityje. Studijos Ilinojaus technologijų institute suteikia ne tik tvirtą technologijų pagrindą, bet ir skatina antreprenerystę bei inovacijas. Universitetas garsėja savo pažangiomis mokslinių tyrimų programomis ir stipriais ryšiais su verslo sektoriumi, suteikdamas studentams galimybę dirbti su realiais projektais ir pažangiausiomis technologijomis.

Pranašumas darbo rinkoje. Studijos JAV ir dviejų universitetų diplomai suteiks žymiai didesnes karjeros galimybes. Šios studijos ne tik demonstruoja tarptautinę patirtį, bet ir gebėjimą prisitaikyti prie skirtingų kultūrų bei pasirengimą dirbti globalioje aplinkoje. JAV vadinama pasauliniu verslo lopšiu ir inovatore, o ten patirties įgiję studentai puikiai analizuoja tiek globalius verslo praeities įvykius, tiek ir ateities tendencijas.

Technologijos bei inovacijos. JAV daugelį metų išlieka viena iš pasaulio lyderių technologijų ir inovacijų srityje. JAV universitetai siekia užtikrinti, kad studentai naudotųsi pažangiausia technine įranga, o tai padeda studentams lengvai įsisavinti sudėtingas žinias apie technologijas, jų vystymąsi ir panaudojimą.

Kultūrinė patirtis. Studijuodami dviejuose skirtinguose universitetuose, studentai turi unikalią galimybę gyventi ir mokytis skirtingose kultūrinėse aplinkose. Ši patirtis ugdo tarpkultūrinį sąmoningumą – itin svarbų šiuolaikinio specialisto ir lyderio įgūdį.

ISM universitetas taip pat yra sudaręs dvigubo diplomo magistrantūros studijų sutartis su BI Norwegian Business School (Norvegija), KEDGE Business School ir INSEEC School of Business & Economics (Prancūzija). Dvigubo diplomo su Ilinojaus technologijų institutu galimybę turi ir ISM Inovacijų ir technologijų magistrantūros programos studentai.

Registruotis į ISM magistrantūros studijų konsultaciją.

Daugiau apie tarptautines galimybes ISM universitete.