Vadovo dilemos – vadovų magistrantūros info diena

Renginiai

Vadovai susiduria su nuolatinėmis dilemomis: kaip geriau valdyti komandą, spręsti konfliktus, priimti strateginius sprendimus ir tuo pat metu pasiekti geriausius rezultatus. Kartais net ilgametė patirtis nepadeda rasti tinkamiausių sprendimų.

Ar kada nors susimąstėte, kaip buvimas vadovų bendruomenėje galėtų padėti lengviau įveikti šiuos iššūkius? Vadovų magistrantūros informacinėje sesijoje diskutuosime bei nagrinėsime pagrindines vadovų dilemas ir pristatysime vadovų magistrantūros studijas. Studijas, kurios suteikia praktinių įrankių bei žinių, padedančių efektyviai spręsti sudėtingas vadovavimo dilemas – nuo finansų ir komandos valdymo iki strateginių sprendimų priėmimo ir pokyčių įgyvendinimo.

Renginio metu:

– Pristatysime ISM Vadovų magistrantūrą – ką ji suteikia, kokius praktinius įrankius galite gauti, ir kaip jie padės išspręsti vadovavimo problemas.
– Diskutuosime apie dilemas – kiekvienas modulis sprendžia skirtingą temą. Kartu diskutuosime, kokias dilemas nagrinėja šie moduliai ir kaip šios žinios gali praturtinti jūsų kasdieninę vadovo praktiką.
– Taip pat, galėsite susipažinti su kitais vadovais, dalintis patirtimi ir užmegzti naujus profesinius ryšius.

Susitikime:

Spalio 22 d. 18 val.
ISM Universitete (Gedimino pr. 7, Vilnius)